Team – Apotheek De Gors – Purmerend

Apotheek De Gors

Lisdoddestraat 28 1441 NN Purmerend Tel:0299-435576

Team

In onze apotheek werken apothekers, apothekersassistenten, apotheekhulpen en stagiaires.

Apothekers hebben een universitaire opleiding van zes jaar. In apotheek de Gors is een apotheker werkzaam. Zijn/haar taak ligt in de bewaking van de kwaliteit van de zorg die door de apotheek wordt geleverd. Dat betekent dat hij/zij vooral adviserend is naar voorschrijvers, patiënten en apothekersassistenten. Deze laatste voeren immers een groot deel van de werkzaamheden uit in de contacten met u als patiënt. De opleiding tot apothekersassistente is een MBO-opleiding en duurt drie jaar. In apotheek de Gors werken 10 apothekersassistenten en 1 apotheekmedewerker.

Alleen apothekersassistenten en apothekers hebben de kennis om u zelfstandig te mogen helpen. Zij moeten zich continu blijven scholen om de kennis die ze hebben bij te houden. Omdat het van belang is dat er ook in de toekomst voldoende opgeleid personeel blijft, vinden we het een belangrijke taak om aanstaande assistenten een kans te geven ervaring op te doen in onze apotheek.

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vraag ons dan ook gerust om advies. Dit kunt u aan de balie doen, maar ook is het mogelijk om een afspraak te maken met één van onze assistentes.