Welkom bij Apotheek de Gors – Apotheek De Gors – Purmerend

Apotheek De Gors

Lisdoddestraat 28 1441 NN Purmerend Tel:0299-435576

Welkom bij Apotheek de Gors

Apotheek de Gors bevindt zich in Medisch Centrum de Gors. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over medicijnen of een goed advies bij kleine kwalen. Wij bieden u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Via onze website kunt u eenvoudig Online 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. U kunt dan kiezen om dit op te halen in de apotheek, onze Medicijn Automaat, in het Dijklanderziekenhuis of u kunt kiezen om u medicatie te laten bezorgen. Ons team helpt u graag!

Via onze website kunt u eenvoudig Online 24 uur per dag een (herhaal)recept aanvragen.
  Via de Herhaalservice zetten we elke 3 maanden uw chronische medicijnen voor u klaar of bezorgen het voor u aan huis.
afhaal gebeuren Uw medicatie kunt u uiteraard halen in onze ruime apotheek met zes afhaalbalies voor persoonlijk contact (binnen openingstijden).
 
Maak gebruik van de 24/7 Medicijn Automaat indien u niet binnen de openingstijden van de apotheek uw medicijnen kunt ophalen of u wilt uw (herhaal)medicatie ophalen op een tijdstip dat u goed uitkomt.

 

Als u niet binnen de openingstijden van de apotheek uw medicijnen kunt ophalen, kunt u ook gebruik maken van het afhaalpunt in de 24-Uurs Apotheek Waterland in de hal van het Dijklanderziekenhuis,

 

Bent u niet in staat om uw medicatie zelf te halen dan kunt u gebruik maken van onze gratis dagelijkse bezorgservice.
Krijg persoonlijk advies over uw medicijngebruik.
Vraag uw overzicht aan voor op reis, artsbezoek of voor meer inzicht. Een medicijnoverzicht is een actueel overzicht van de medicijnen die u gebruikt.